• Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

Peace Brigades International Norge (PBI Norge)

E-post: kontakt@pbi.no

Telefon: Koordinator Ingunn Elisabet Bjørnstad: 97092657

Besøksadresse: Kontorfellesskapet SoCentral, 5 etg. på Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo

Postadresse: PBI Norge, c/o Sentralen, Postboks 183, 0102 Oslo. 

Organisasjonsnummer: 982836824

Kontonr. 6094 05 57375

Feltprosjekter

 

Colombia: Den langvarige konflikten i Colombia har vært preget av trusler og angrep mot menneskerettighetsforkjempere. PBI har ledsaget truede organisasjoner, samfunn og individer i landet siden 1994, og har nå team i Bogotá, Barrancabermeja, og Urabá.

 

Mexico: PBI Mexico ledsager i Guerrero, Oaxaca, Chihuahua, Coahuila og Mexico City. Vi driver også sikkerhetstrening for menneskerettighetsforkjempere i landet.

 

Guatemala: Guatemalaprosjektet startet opp i 1983 og er PBIs eldste. Vi ledsager mennesker som kjemper for oppreisning etter landets borgerkrig, som arbeider mot overgrep mot menneskerettighetsforkjempere, og som kjemper for tilgang til jord.

 

Nepal: PBI driver nå NepalMonitor.org, som fungerer som et sikkeretsverktøy og gir menneskerettighetsforkjempere oversikt over hendelser og overgrep.

 

Kenya: I 2013 åpnet PBIs første afrikanske prosjekt i Kenya. Vi arbeider for å beskytte og støtte kenyanske menneskerettighetsforkjempere i deres arbeid.

 

Honduras: Etter statskuppet i 2009 ble sikkerhetssituasjonen i Honduras drastisk forverret. PBI opprettet derfor et prosjekt i landet i 2014, og arbeider for å beskytte honduranske menneskerettighetsforkjempere.

 

Indonesia: PBI Indonesia fokuserer på kapasitetsbygging og opplæring av menneskerettighetsforkjempere.