• 1 september 2019
  BLI LEDSAGER I HONDURASSom ledsager bidrar du til å beskytte arbeidsrommet til menneskerettighetsforkjempere som trues av politisk vold for arbeidet de gjør. Ledsagelse har vist seg å være en svært effektiv beskyttelsesmekanisme, selv i de tilfellene der den generelle menneskerettighetssituasjonen har forverret seg. I 30 år har PBI beskyttet aktivister, organisasjoner og lokalsamfunn, slik at de kan fortsette sitt arbeid for menneskerettighetene. NY SØKNADSFRIST: 15. SEPTEMBER 2019
 • 29 januar 2018
  PBI Honduras har sendt ut et varsel om den eskalerende volden rettet mot menneskerettighetsforkjempere som har blusset opp etter presidentvalget den 26. november.
 • 30 september 2017
  Det internasjonale samfunnet gjøres oppmerksom på sikkerhetssituasjonen til menneskerettighetsforkjemperne Hedme Castro, Tommy Morales, Carlos del Cid, and Ariel Diaz. De fire observerte fjerningen av demonstrerende studenter ved det Nasjonale Autonome Universitet i Honduras(UNAH), 8 september 2017, og ble da utsatt for trusler, maktbruk og straffeforfølgning. Bakgrunnen for krisen ved universitetet:
 • 8 februar 2017
  Som ledsager jobber man med å beskytte menneskerettighetsforkjempere som er truet på grunn av sitt arbeid gjennom tilstedeværelse, ledsagelse og observasjon, lobbyisme, undersøkelser, informasjonsarbeid og moralsk støtte. Søknadsfrist 31. mars. Les mer:
 • 18 juni 2015
  Dokumentarfilm om forsvaret av land og territorium ovenfor store investeringsprosjekter i Latin-Amerika.