• 6 July 2022
  Snart fire år er gått siden Iván Duque Marquéz ble valgt som president i Colombia. 7. august trer han av, og venstresidepolitikeren Gustavo Petro tar over. I hvilken tilstand etterlater Duque landet seg, sett i et menneskerettighetsperspektiv?To menneskerettighetsforkjempere om Duque-regjeringen 
 • 17 June 2022
  Det er gått ett og et halvt år siden jeg landet i Bogotá, Colombia. Jeg har stort sett oppholdt meg i Barrancabermeja, en by med rundt 300 000 innbyggere, oljehovedstad og utspring for både tidligere og pågående konflikter. Som et siste stopp på veien hjem mot Norge, møter jeg Sunniva Johansen.
 • 16 May 2022
  Knappe to uker igjen før presidentvalget i Colombia, kommer menneskerettighetsforkjemperne Gloria Orcué og Carlos Morales på besøk til Europa. De vil fortelle om dagens kritiske situasjon for bønder, urfolk og afrocolombianere, mer enn fem år etter at fredsavtalen mellom regjeringen og FARC-geriljaen ble underskrevet.  
 • 12 May 2022
  PBI Norge får i neste uke (fra 18. til 22. mai) besøk av menneskerettighetsforkjemperne Carlos Arturo Morales og Gloria Cecilia Orcué Álvarez fra Colombia. Besøket i Oslo er ett av flere stopp på veien for de colombianske forkjemperne, som skal innom flere europeiske land for å snakke om sitt arbeid og den nåværende situasjonen for menneskerettigheter i Colombia. 
 • 27 April 2022
  PBI NICARAGUA  I COSTA RICA 
 • 16 February 2022
  LEDIG ENGASJEMENTSSTILLING I PBI NORGE FOR TIDLIGERE PBI-LEDSAGEREPBI er en internasjonal og politisk uavhengig organisasjon som jobber i Colombia, Guatemala, Honduras, Kenya, Mexico, Indonesia, Nepal og Nicaragua. Gjennom internasjonal observasjon og ledsagelse søker PBI å skape et rom for menneskerettighetsforkjempere der de kan utføre sitt arbeid uten frykt for trsuler og overgrep. Til vårt arbeid i Norge utlyser vi nå et engasjement med oppstart så snart som mulig til de som har vært tidligere ledsagere i ett av PBI sine prosjektland. 
 • 7 November 2021
  Velkommen til Globaliseringskonferansen 2021. PBI Norge inviterer til refleksjon rundt ledsaging som solidaritetsstrategi og om den fortsatt er like aktuell i 2021. Fra 10.00 - 11.30, På Mezzaninen, DOGA, Hausmannsgate 16, Oslo. (Husk å kjøpe billett til Globaliseringskonferansen her). Følg med på vårt Facebook-arrangement her --> 
 • 7 November 2021
  I år feirer PBI 40 år med beskyttende ledsagelse av menneskerettighetsforkjempere i land i konflikt.På dette introseminaret blir du kjent med Peace Brigades International og arbeidet med ledsagelse. Du får informasjon om hvordan du kan bli frivillig ledsager i ett av våre prosjektland.Det blir lett servering. Mandag 29. november kl. 18:00 - 21:00. Vi holder til på SoCentral, i 5. etasje på Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo. PROGRAM:
 • 7 November 2021
  For åttende gang på rad samles det norske sivilsamfunnet med gjester for å vise sin støtte og solidaritet med det colombianske folk og veien mot fred i Colombia. Konferansen holdes 18. november på Ingensteds i Brenneriveien 9, Oslo. Dørene åpnes kl. 11:30 - 16:00. Se programmet via vårt Facebook-event ---> 
 • 24 August 2021
  Elise Øksendal er også frivillig ledsager i PBI Colombia, et annet sted enn Hannah. Les Hannahs intervju her, og fortsett å lese for å lære mer om Elises erfaring etter 9 måneder i Colombia. Alle foto: Copyright PBI Colombia.Kan du fortelle litt om bakgrunnen din, utdanning, arbeid og din erfaring fra Latin-Amerika?

Pages